Katelijnestraat 107, 8000 Brugge

Breedhuis de dato 1835 met zonnige tuin, bijzonder smaak- en sfeervolle totaalrenovatie uit 2017, grote garage kan bijgekocht worden

€695.000

Beschrijving

Breedhuis de dato 1835 met zonnige tuin, bijzonder smaak- en sfeervolle totaalrenovatie uit 2017, grote garage kan bijgekocht worden. Gelegen in de Katelijnestraat, één van de Brugse Poortstraten, pas heraangelegd. Het pand heeft een voorgevel van bijna 15 meter en ligt naast de Kerk en het Klooster van de ‘Rode Nonnen’, Brugs erfgoed op zijn best. 3 Brugse huisjes uit 1835 werden in de loop der tijden samengevoegd tot 1 grote woning. Bij de totaalrenovatie in 2017 werden, naast de markante gevel, diverse kinderbalken en het sublieme (wellicht middeleeuwse) dakgebinte behouden. Op die manier werden de voordelen van een (ver)nieuwbouw gelinkt aan de charmes van weleer en werd een eigentijdse energiezuinige stadswoning met een ziel gecreëerd.
De voordelen, er zijn er heel wat. Om er maar enkele te noemen : vloerverwarming op het gelijkvloers, eigentijdse gashaard in living en keuken, condensatieketel, super keuken en badkamer, verlichting D’Haenens, Niko drukknopsysteem (dimbare lichten), ideale ruimteverdeling, perfecte lichtinval, 105 m2 tuin, mogelijkheid om een grote garagebox (8m diep, met bergruimte) in het aanpalend project ‘De Mispeltuin’ bij te kopen, de nabij gelegen Kloostertuin die sinds kort toegankelijk is voor het publiek.
Gelijkvloers : ruime inkom met toilet, wasplaats/berging, knappe living over quasi de volledige breedte van het huis met grote vloertegels, eigentijdse lambrizering, gashaard, schuifraam aan tuinkant, Creato keuken met oa Boretti gasfornuis/oven, Amerikaanse inox frigo, diverse toestellen Neff, Marokkaanse tegeltjes, eiken deurtjes, gebrand graniet blad 3 cm dikte, gashaard op ooghoogte.
1ste verdieping : overloop met diverse dubbele ramen aan straatzijde, 2 mooie slaapkamers,
badkamer Sax met oa dubbele lavabo in hangend meubel, spiegelkast 1,8 m, Grohe kranen,
ligbad Villeroy & Boch, inloop regendouche, grote derde kamer/dressing/bureau met open trap en vide tot in de nok van het dak.
2de verdiep : masterbedroom onder het authentieke dakgebinte, extra kamer/berging.
De garagebox die kan bijgekocht worden in het project ‘De Mispeltuin, ,naast de woning, is ondergrond, bereikbaar via de automatische poort, of via de trap (afgesloten) of via de lift , er is in dit complex tevens een bergplaats voor fietsen.

Locatie

Katelijnestraat 107, 8000 Brugge

Details

TypeStadswoning
Grondoppervlakte205m²
Aantal slaapkamers4
EPC143kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning
Grondoppervlakte205m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers4

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoopIn aanvraag
DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedIn aanvraag
Geïnventariseerd erfgoedInventaris van bouwkundig erfgoed
VerkavelingsvergunningNee
BouwvergunningJa

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC143kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.