Pater Damiaanstraat 24, 8000 Brugge

charmant 19e eeuws burgerhuis met heel leuke stadstuin, knappe renovatie (gedeeltelijk uitgevoerd), Brugge, tussen ’t Zand en Ezelpoort

€489.000

Beschrijving

charmant 19e eeuws burgerhuis met heel leuke stadstuin, knappe renovatie (gedeeltelijk uitgevoerd), Brugge, tussen  ’t Zand en Ezelpoort
Perfecte locatie tussen ’t Zand en Ezelpoort, zó in en uit de stad. Het burgerhuis heeft een aantal opvallende stijlelementen – de gevel alleen al, deur in het midden, de begroeiing, de markante kroonlijst en de dakkapel, mooi – verder zijn er cementvloertjes, vrij hoge plafonds en dito deuren, heerlijk raam- en sluitwerk en vooral licht, veel licht.De tuin is een droom - je waant je net niet op het platteland, flinke bezonning, geen vervelende hoogbouw rondom.De goed doordachte verbouwing werd al voor een groot deel uitgevoerd (vooral technieken, isolatie, afvoeren, leidingen, electra), er zijn een aantal toffe eye-catchers. Diverse bouwmaterialen die met veel smaak en een groot hart werden uitgekozen kunnen bijgekocht worden (parket, Marokkaanse tegeltjes, kookplaat met afzuiging, vintage badkamermeubel, veluxramen, ...).
Indeling burgerhuis :gelijkvloers : inkom met trap-ontvangst en vestiairekamer-ruime leefplaats/salon in L op de volledige breedte met weids zicht op de tuin (er is een open keuken voorzien)-kelder.
1ste : overloop-3 slaapkamers, waarvan 1 master met eigen royale badkamer (voorzieningen zijn reeds aanwezig).2de : overloop-3 slaapkamers, waarvan 2 met mezzanine en met vergunning voor grote veluxen.

Locatie

Pater Damiaanstraat 24, 8000 Brugge

Details

TypeStadswoning
Grondoppervlakte200m²
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2
EPC602kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning
Grondoppervlakte200m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers6
Badkamers2
Tuin1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningNee
BouwvergunningGebouwd voor 1962

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC602kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.