zondag 7 augustus

Padel & petanque
tornooi

TC Loppem

meer info

In Loppem hebben we alles onder 1 dak, daarom wil Agence Coucke iedere Loppemse ondernemer/ handelaar de kans geven om elkaar op een aangename manier (beter) te leren kennen. Daarvoor organiseren we op zondag 7 augustus een padel en petanque tornooi @ TC LOPPEM.

48 personen spelen padel en 32 personen spelen petanque, telkens 2 x 40min, zonder op voorhand te weten bij wie je in het team zit. Voor de toeschouwers, “minder sportievelingen” en kinderen is er voldoende randanimatie voorzien.

Je deelname aan het tornooi wordt aangeboden door Agence Coucke. Ter plaatse zijn er voldoende food & drinks voorzien door ‘d’Oude Smisse’ en ’TC Loppem’. Deze consumpties zitten niet omvat in de deelname en zijn dus apart te betalen.

Inschrijvingen geldig voor elke handelaar/ ondernemer van Loppem tot het maximaal aantal is bereikt. Het aantal supporters is ongelimiteerd, maar geef je wel even mee bij je inschrijving hoeveel mensen er zouden komen? Dit geeft ons op voorhand een idee over het aantal aanwezigen.

Vanaf 18u30 prijsuitreiking!

Volg ons