Garenmarkt 10, 8000 Brugge

ruim en instapklaar 2 slaapkamer-appartement in Service Residentie Ten Eeckhoute op de Garenmarkt, garage mogelijk

€295.000

Beschrijving

Service Residentie Ten Eeckhoute is gevestigd in een majestueus breedhuis met 16e eeuwse kern en rijk 19e eeuws interieur. Het pand heeft diverse salons, restaurant, bibliotheek en fitness. Er is een garagecomplex met parkeermogelijkheden voor bewoners en bezoekers. Je kan er dagelijks genieten van het 1,2 ha grote park met 100-jarige bomen, vijver en (Brugse) zwanen, dit alles op een rustige locatie in volle centrum, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkel en Markt.
De Residentie biedt volgende diensten : zorgpermanentie, dagelijkse beddenopmaak en opfrissing sanitair, wekelijks onderhoud van het appartement, eigen restaurant, organisatie van feesten en recepties, klusjesdienst, boodschappendienst, administratief assistente. Ontbijt, middag- en avondmaal zijn mogelijk, enventueel met bediening op kamer. Er is een eigen interne krant, kapsalon / kapper ter plaatse, lichaamsverzorging (manicure/pedicure,...tegen betaling) en animatie.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Het is ruim en perfect onderhouden. Inkom met vestiairekasten en gastentoilet, mooie living in parket met toegang tot het balkon, goed voorziene keuken met toestellen, nachthal, 2 ruime slaapkamers met maatkasten, badkamer met douche en lavabomeubel. Er zijn 2 private kelders en er kan een garagebox in parking onder het gebouw bijgekocht worden.

Locatie

Garenmarkt 10, 8000 Brugge

Details

TypeAppartement
Aantal slaapkamers2
EPC0kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeAppartement

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers2

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedJa
Geïnventariseerd erfgoedInventaris van bouwkundig erfgoed
VerkavelingsvergunningNee

Watertoets & energie

EPC0kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.