Gebroeders Marreytstraat 52, 8000 Brugge

LUXE ASSISTENTIE WONING IN BRUGGE TE KOOP : RES. PRINSENHOF

€198.000

Beschrijving

Stijlvol en zorgeloos vertoeven in een prachtige kader, vandaag en morgen? Op een boogscheut van de historische stad Brugge en vlak bij AZ St Jan ligt de splinternieuw residentie Prinsenhof Senior Resort . De residentie wordt beheerd door Orpea die diensten van hoog niveau aanbiedt. De residenten genieten van permanente zekerheid door gepersonaliseerde begeleiding, hotel diensten met comfortabel leefruimtes, een gastronomische restaurant & gezellige bar , een iedere dag gevarieerde animatie en activiteiten. Dit allemaal in een groene, rustige en uiterste aangename omgeving  tuin. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats
Het appartement is smaakvol ingericht en beschikt over een lichtrijke leefruimte. De leefruimte is voorzien van een kader-ophangsysteem, en design licht armaturen. De grote ramen laten veel licht binnen en zijn voorzien van gordijnen/gordijnenrails. Er is een terras aanwezig voor buiten beleving. De moderne open keuken is voorzien van alle comfort & toestellen en aansluitend is een aparte ruime berging met dienstkraan voor het aansluiten van wasmachine/droogkast.
De mooie slaapkamer is voorzien van alle comfort en heeft een grote badkamer. De badkamer bevat een toilet, lavabo, kast, inloopdouche met zitplank. Dit appartement kreeg een upgrade met zeer kwalitatieve materialen, en is volledig rolstoelvriendelijk.

Locatie

Gebroeders Marreytstraat 52, 8000 Brugge

Details

TypeAppartement
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1
Bouwjaar2015
EPC87kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeAppartement
Bouwjaar2015

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers1
Badkamers1
Parkeerplaatsen1
Terras1

Informatieplicht

DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedNee
VerkavelingsvergunningNee

Watertoets & energie

EPC87kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.