Colettijnenhof 16, 8000 Brugge

exclusieve stadswoning met knappe zongerichte terrastuin, stil en residentieel, direct palend aan de Bakkersrei en het Minnewaterpark, optionele aankoop van dubbele garage vlakbij

Prijs op aanvraag

Beschrijving

In 1460 schonk Lodewijk van Gruuthuuse grond in de buurt van de Katelijnepoort om er een Klooster van Clarissen te bouwen, in navolging van de Heilige Coleta.
530 Jaar na dato werd op deze gronden het woonpark Colettijnenhof gerealiseerd, fraaie ruime woonhuizen in een bouwstijl die aan een Begijnhof doet denken.
Herverkopen hier zijn zeldzaam, zeker als het woning zoals deze die we hier aanbieden betreft, aan de achterzijde van het woonpark, de stilste kant die rechtstreeks paalt aan het water, de voetgangersbrug en het Minnewaterpark.
Het is een perfect geconcipieerde eigentijdse stadswoning, een knap staaltje architectuur met grote glaspartijen, goed doordacht en functioneel, luxueus afgewerkt en prima onderhouden.
De volledige woning is voorzien van parket, Franse eik 1ste keus, er is vloerverwarming op niveau 0 en 1, een brede gashaard, condensatieketel, verlaagde plafonds met ingebouwde spots, wandverlichting, ingebouwde geluidsinstallatie met 3 zone’s (Bose), overal inbouwkasten, sanitaire ruimtes met ventilatie, alarmsysteem, rol- en overgordijnen.
Gunstige EPC-score (131 kWh/m2/jaar).
De zuid/west georiënteerde mooi aangelegde terrastuin op de volledige breedte is voorzien van een sproeisysteem en buitenverlichting. Een levende haag vormt de afscheiding met het Bakkersreitje en het Minnewaterpark.
Schuinover de woning kan een dubbele garage (36 m2) bijgekocht worden.

Indeling gelijkvloers : inkomhal, toilet, gerievige berging, ingerichte keuken (Top Mouton) aan straatzijde (tablet in natuursteen - Buxy uit de Savoie -, vernieuwde frigo, kookplaat en oven/microgolf), aansluitend eetplaats en salon (alles in massief parket, inbouwspots, brede gashaard, geïntegreerde Smart TV) met mezzanine en grote glaspartijen, dubbele terrasdeur uitgevend op de tuin.
1ste verdieping : overloop op de mezzanine met op maat gemaakte bureau (zicht op het park), handige ergonomische waskeuken met oa plaats voor wasmachine en droogkast op verhoog, ruime dressing, toilet, badkamer in carrara-marmer met ligbad, dubbel lavabomeubel en douche, masterbedroom (zicht op het park).
2de verdieping : overloop met inbouwkasten, toilet, technische ruimte/stookplaats, 2 slaapkamers (parket, elk met lavabo, 1 kamer met ingebouwde bureau/kasten), douche tussen de 2 kamers.

Locatie

Colettijnenhof 16, 8000 Brugge

Details

TypeStadswoning
Bewoonbare oppervlakte195m²
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
Bouwjaar2000
EPC131kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning
Bouwjaar2000
Woonoppervlakte195m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers3
Badkamers2
BeglazingDubbele
Tuin1
Terras1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningNee
BouwvergunningJa

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC131kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.