Ridderstraat 17, 8000 Brugge

Koetshuys Sinave, project te Brugge - appartement op de tweede verdieping

€600.000

Beschrijving

Appartement (154m2) op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing en terras.
Koetshuys Sinave, project met 5 luxe-appartementen in een voormalig Redershuis in de schaduw van Sint Walburgakerk, tussen de Riddersstraat en de Boomgaardstraat.
In het hart van de Brugse binnenstad, de Riddersstraat, wordt het imposante pak- en koetshuis  van de notoire redersfamilie Sinave – die in de 19e eeuw met een eigen handelsvloot van 10 schepen waaronder 5 driemasters tot in Nederlands Indië voer - in zijn grandeur hersteld en verbouwd tot 4 royale appartementen (tussen de 154 en 313 m2) en een luxe duplex-studio (64 m2). In het achterhuis in de Boomgaardstraat worden een privé-garage met 4 ruime autostandplaatsen en een eigentijdse etagewoning (128 m2) gerealiseerd.
De authentieke stijl met zijn sierlijke koetspoort, zwarte marmeren schouwen, hoge rondboogramen, majestueuse plafonds met prachtige moulures en sculpteerwerk, blijft integraal behouden en wordt gecombineerd met een warme hedendaagse architectuur, onder het waakzaam oog van het gerenommeerd Brugse architectenkantoor LMS.
De doordachte indeling van de appartementen biedt een unieke combinatie van luxe, gemak en ruimtegevoel, waarbij alle wooneenheden een adembenemend zicht hebben vanop hun privéterras op de pittoreske gebouwen van de Brugse binnenstad. Door de kleinschaligheid van het project en het verbindend karakter van de monumentale trap wordt een familiaal gevoel gecreëerd, het gegeven dat er slechts 1 appartement per bouwlaag voorzien is waarborgt bovendien ieders privacy.
Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en de input van de interieurarchitecte van de bouwheer zorgt voor een natuurlijke, high-end look en een warme sfeer.
Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk, elk appartement beschikt standaard over vloerverwarming, de privélift opent rechtstreeks in de appartementen en kan via de smartphone bediend worden en voor elk appartement is een ruime parkeerplaats voorzien in de beveiligde privégarage.
De locatie tenslotte is top : een stille, brede en uiterst residentiële straat met sublieme herenhuizen en trapgevelwoningen in het hart van de binnenstad, op een steenworp van Markt en Burg en alle winkelstraten.

Locatie

Ridderstraat 17, 8000 Brugge

Details

TypeAppartement
Grondoppervlakte162m²
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2
EPC0kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeAppartement
Grondoppervlakte162m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers2
Badkamers2
Terras1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedInventaris van bouwkundig erfgoed
VerkavelingsvergunningNee
BouwvergunningJa

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC0kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.