Kardinaal Mercierstraat 100, 8000 Brugge

Recente stadswoning te Kristus Koning, nieuwbouw 2017-2018, high end afwerking, met knappe terrastuin en garagemogelijkheid

€499.000

Beschrijving

Een aangename straat met karakterpanden op Kristus Koning, het pas heraangelegde Werfplein om de hoek, een warme buurt met aandacht voor jong en oud.
Deze ruime nieuwbouw werd opgeleverd in 2018 en heeft heel wat meer te bieden dan menige projectwoningen. Goed doordacht, strakke lijnen, met diverse upgrades zowel qua concept als naar afwerking, energiezuinig, een zongerichte terrastuin (let op het tuinhuis !) met fietsenpoortje dat via een pad uitgeeft op het achterliggend afgesloten garagecomplex, waar een box kan bijgekocht worden. Gelijkvloers : inkom, knappe en zeer ruime leefruimte, in brede keramische tegels, met grote glaspartijen en strakke muren, open witte keuken met werkeiland en volledige kastenwand, alle toestellen (vaatwas, frigo, inductie, afzuigkap, combi-oven), granieten werkblad, eethoek, ruime brede zithoek met schuifraam uitgevend op de terrastuin. Het dressoir en het TV meubel (Ketnakker) zijn in de prijs begrepen, automatische verduistering via motor gestuurde gordijnen, overal luxaflex. Tussen eet- en zithoek is er een sas met enerzijds toilet met lavabo en inbouwkast en anderzijds een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en plaats voor een diepvries. 1ste verdiep : overloop, masterbedroom met inbouwkastenwand, ruime badkamer met inloopdouche, lavabomeubel, hangtoilet en hoogrendementsradiator, 2de slaapkamer met inbouwkasten en bureau.2de verdiep : overloop met balustrade in glas, 2 ruime slaapkamers, ruime berging (met aansluitingen voor 2de badkamer en luik naar bergzolder). Ventilatiesysteem D. CV gas (condensatieketel).Inbraak- en brandalarm, veiligheidssloten, parlofoon, waterverzachter, energie monotoring, LED-verlichting. Terrastuin (Z/W) met fietsenpoortje en knap tuinhuis (in thermisch essen, volledig afgewerkt met verlichting en stopcontacten voor electrische fietsen). De tuin is volledig aangelegd met bomen, hagen, struiken en kiezel (met honinggraat onderleg). Zonnescherm met afstandsbediening en wind detector. Rondom de tuin is er elektriciteit voorzien voor tuinverlichting, er is een buitenstopcontact.
Garage nr. 18 in achterliggend complex kan bijgekocht worden.
 

Locatie

Kardinaal Mercierstraat 100, 8000 Brugge

Details

TypeStadswoning
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1
EPC99kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers4
Badkamers1
Wc's2
BeglazingDriedubbele
Terras1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenIn aanvraag
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningIn aanvraag
BouwvergunningIn aanvraag

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC99kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.