Noordzandstraat 30, 8000 Brugge

handelshuis op toplocatie in Noordzandstraat, 310 m2 grondoppervlakte, met ruime woonst en binnenpatio, uitweg/poortje naar Prinsenhof

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Een AAA-locatie in één van Brugge’s hoofdwinkelstraten. Brede winkelpui met 2 hoge en diepe etalages, ingang in het midden. Statige gevel uit het 1ste kwart van de 20ste eeuw, knappe 16e eeuwse achtergevel, middeleeuwse kern.
Hoofdgebouw met diepe achterbouw, binnentuin en koetsdoorrit naar voormalig koetshuis.Uitweg voor fietsen en leveranciers naar het Prinsenhof.
In het pand was vroeger ‘de Antwerpse winkel’ gevestigd een grote en betere kruidenierszaak. In het achterhuis was het magazijn. De winkel werd volledig verbouwd rond 1990. Vandaag is er een exclusieve zaak in herenkledij gevestigd. Mooie oppervlakte, hoge plafonds, parketvloeren. De binnentuin is met grote glaspartijen geÏntegreerd in het winkelgebeuren. De winkel is volledig onderkelderd. In het achterhuis zijn er diverse lokalen - het vroegere magazijn - via een gang/poortje kom je op het Prinsenhof.
Op de ruime verdiepingen zijn er diverse salons en kamers. Het mooi uitgewerkt 18e eeuws salon aan de straatzijde is onder meer voorzien van kamerhoge lambrizering, een alkoofnis, ingemaakte kasten met origineel hang- en sluitwerk, getamponeerde brede plankenvloer en moerbalken. Er zijn twee grote en hoge zolders met origineel dakgebinte. Het pand biedt enorme mogelijkheden naar diverse vormen van handel, horeca, privatief wonen en B & B, uiteraard onder voorbehoud van het bekomen van de nodige vergunningen. De winkel kan op relatief korte termijn vrij komen. De hieronder vermelde vermoedelijke huurprijs is niet de prijs die op heden wordt betaald, de huidige huur eindigt op 31 mei 2023.
De vermelde prijs is een richtprijs. Elk bod, lager of hoger dan deze richtprijs, zal worden voorgelegd aan verkopers,die finaal zullen beslissen op welk voorstel van kandidaat-kopers ze zullen ingaan.

Locatie

Noordzandstraat 30, 8000 Brugge

Details

TypeHandelspand
Grondoppervlakte310m²
EPC658kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeHandelspand
Grondoppervlakte310m²

Faciliteiten & comfort

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenIn aanvraag
Beschermd erfgoedJa
Geïnventariseerd erfgoedInventaris van bouwkundig erfgoed
VerkavelingsvergunningNee
BouwvergunningGebouwd voor 1962

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC658kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.