Torhoutsesteenweg 66, 8210 Zedelgem

Charmehotel in kasteelvilla op een landgoed van 8135 m2, 10 royale kamers, dubbele garage, zwembad en poolhouse

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Elk huis heeft zijn verhaal, ook dit dus.Toen de eigenaar - een ervaren wijnhandelaar – hier jaren geleden voorbij reed, dacht hij even in de Médoc beland te zijn - Chateau Margaux, met wat verbeelding -.
Het pand, toen nog in privé-handen, liet hem niet los, en toen het enige tijd later te koop werd aangeboden, was er geen huis met hem te houden. Dromen worden soms werkelijkheid en met een gezonde portie bloed, zweed en tranen werd deze riante villa, in 1959 gebouwd door een notoire Zedelgemse familie, omgetoverd tot een super charmant en befaamd *** hotel met royale kamers, stijlvolle eet- en feestruimtes, dit alles op idyllisch domeintje met sublieme tuin en zwembad en zicht op de velden, heel commercieel gelegen bovendien op slechts 15 minuten rijden van de historische Brugse binnenstad, vlakbij druk bezochte restaurants en feestzalen en de vroegere Hertog Jan, op een boogscheut van grote bedrijven (en klanten) als CNH en Tremec. De ratings liegen er dan ook niet om oa 8,6 op Booking.Gelijkvloers : knappe receptie/lobby met marmeren trap, bureau, stijlvolle salons in parketvloeren (Franse eik) met open haard uitgevend op terras en tuin, ingerichte keuken, sanitair.1ste verdieping : overloop, 5 ruime hotelkamers (circa 28 m2), elk met eigen badkamer, suite (39 m2) en junior suite (2 kinderen) met gemeenschappelijke badkamer. 2de verdieping : overloop, 4 ruime hotelkamers, elk met eigen badkamer.
Kelderverdiep : wijnkelder, kluis, berging, stookplaats.Brede oprit met smeedijzeren hekken, prachtig aangelegde tuin met bijgebouwen, zwembad (5m x 16m) met poolhouse (sanitair en sauna) .Volgens het gewestplan deels gelegen in woongebied en deels in agrarisch gebied, quasi elk voor de helft van de totale oppervlakte. In het woongebied zijn nog uitbreidingsmogelijkheden mogelijk (mits vergunning): bewoning, handel, diensten, kantoor, hotel (extra kamers), … Sted Inl: Wg & AG - VG -GVKR - GVV

Locatie

Torhoutsesteenweg 66, 8210 Zedelgem

Details

TypeHotel
Grondoppervlakte8135m²
Aantal slaapkamers10
Aantal badkamers10
EPC0kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeHotel
Grondoppervlakte8135m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers10
Badkamers10

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingIn aanvraag
Recht van voorkoopIn aanvraag
DagvaardingenNee
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningNee
BouwvergunningGebouwd voor 1962

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC0kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.