West Gistelhof 34, 8000 Brugge

Recent gerenoveerde ruime stadswoning met garage voor meerdere wagens en vergund dakterras

€895.000

Beschrijving

Op zoek naar een instapklare woning met ruime garage en zuidgericht terras in het centrum van Brugge?
Deze woning in het authentieke Sint Gillis kwartier, op een steenworp van de Markt, bezit het allemaal en meer! De locatie is subliem, rustig, quasi geen toeristen of lawaaihinder. 
De garage werd vroeger gebruikt door een brouwer die er zijn bestelwagens parkeerde (hoge poort) en op de tussenverdieping alle drank stockeerde, op vandaag is het een ruime garage (polierbeton) die het hart van elke autoliefhebber sneller zal doen slaan (tot 5 wagens), iedere bewoner zal er zijn/ haar wagen en fietsen in kwijt geraken, gedaan dus met alle parkeerstress. 
Verder is de garage voorzien van een professionele inox wastafel, werkruimte, wijnruimte, en boven tal van stockage mogelijkheden, er werd zelfs een cosy zithoek gecreëerd, aparte wasruimte met plaats voor extra frigo/ diepvries, toilet.
De trap werd afgewerkt met oude wagonplanken, op het tussenverdiep is er een vestiaire en op verdiep 1, is er een leefruimte met open haard, er werd veel aandacht besteed aan het hart van de woning, de keuken, geriefelijk en open met oa Lacanche gasfornuis en marmeren werkblad, je kan er aan ontbijten, dineren of aperitieven, aan de andere kant van leefruimte is er connectie met  het bureel, op de gang is er een apart toilet met berging, douchekamer met lavabo, 2 slaapkamers (voorzien van internet en tv aansluiting), en op het einde een 1ste terrasje. 
Verdiep 2: nachthal met ingemaakte kasten, master bedroom (airconditioning, tv en internet aansluiting) met dressing en badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo in meubel. 
En last maar zeker not least, een subliem, zuidgericht, dakterras met oa plaats voor tafel van 8 personen en overdekte ligplaats, ideaal voor gezellige barbecues, of om tot rust te komen. Deze woning beschikt over een asbestveilig attest.
Kortom een woning met buitenruimte, zonder tuinonderhoud en tal van parkeermogelijkheden op een steenworp van de Markt die je moet gezien hebben.

Locatie

West Gistelhof 34, 8000 Brugge

Details

TypeStadswoning
Grondoppervlakte133m²
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
EPC281kWh/m²
meer details

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning
Grondoppervlakte133m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen5
Wc's3
AircoJa
Terras2

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoopIn aanvraag
DagvaardingenIn aanvraag
Beschermd erfgoedIn aanvraag
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningIn aanvraag
BouwvergunningIn aanvraag

Watertoets & energie

EPC281kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.

We helpen je graag!
Uw verantwoordelijke.