Woningen
met een ziel

Agence Coucke is een gevestigde waarde in Brugge en Loppem voor kwaliteitsvastgoed met karakter. Wij staan garant voor bekoorlijke panden en behartigen die met passie. Charmewoningen en heren- of burgerhuizen die een gevoelige snaar raken. Agence Coucke blinkt uit in de sfeervolle presentatie van elk pand: “Wij zetten de ziel, de historiek of het verhaal van de woning in de verf.”

Agence Coucke behoort tot de top van de immobiliën in Brugge. 27 jaar lang was het kantoor gevestigd in de Noordzandstraat. Daarna kwam het thuis in een warm, stijlvol pand met dubbele trapgevel in de Sint-Jakobsstraat. Mei 2022 tilde zaakvoerder Olivier kantoor Brugge opnieuw naar een hoger niveau. Op de nieuwe toplocatie op het Muntplein gaat het team next level in service & hospitality. In een historisch huis met een regionaal verhaal, ofwel precies waar Agence Coucke voor staat: woningen met een ziel. Het pand in de Sint-Jakosstraat werd een window shop.

Kantoor Loppem huist in een prachtig 18de eeuws charmepand. Olivier opende deze tweede vestiging in zijn thuishaven in 2020: “We zijn het eerste vastgoedkantoor van Loppem en zijn daar bijzonder trots op. De liefde voor vastgoed kreeg ik met de paplepel mee van mijn grootvader Wilfried Verhaeghe.”

Next level in
service en hospitality

Agence Coucke gaat the extra mile in service, aanpak en communicatie. Zaakvoerder Olivier Cappelle combineert traditie met vernieuwing. Het team focust op de historische binnenstad en de ruime rand rond Brugge: van een herenhuis tot een architectenhuis, van een villa met landerijen tot een charmante hoeve.

Het team van Agence Coucke verwelkomt u in kantoren waar u zich helemaal thuis voelt. Warme plekken waar u samen met ons uw woondroom waarmaakt, in alle comfort. Wij zweren bij langetermijnrelaties op basis van vertrouwen en smeden ijzersterke banden. Kom gerust langs met uw plannen en wensen. De koffie staat klaar.