Woningen
met een ziel

Agence Coucke is sinds 1986 een gevestigde waarde in Brugge voor kwaliteitsvastgoed met karakter. Wij staan garant voor bekoorlijke panden en behartigen die met passie. Charmewoningen en heren- of burgerhuizen die een gevoelige snaar raken. Agence Coucke blinkt uit in de sfeervolle presentatie van elk pand:  “Wij zetten de ziel, de historiek of het verhaal van de woning in de verf.”

Agence Coucke is de top in immobiliën in Brugge. 27 jaar lang was het kantoor gevestigd in de Noordzandstraat. Nu kwam het kantoor thuis in een warm, stijlvol pand met dubbele trapgevel in de Sint-Jakobsstraat. Vastgoed kopen of verkopen? Woning huren of verhuren? Geniet van onze all-in service. Wij beheren uw pand van a tot z.

Nieuwe zaakvoerder,
tweede kantoor

1 april 2020: na 8 jaar terug van weggeweest neemt Olivier Cappelle de fakkel over van zaakvoerders Peter Coucke en Solange Hianne. Dit duo van vertrouwen blijft wel 100% actief bij Agence Coucke. Als klant kunt u dus verder rekenen op de gekende aanpak en service.

Agence Coucke blijft het dynamische, ervaren vastgoedkantoor dat u op een directe, ‘no nonsense’ manier helpt wegdromen. Olivier is klaar voor de toekomst en heeft een frisse ondernemersgeest en veel goesting. Een tweede vestiging in zijn thuishaven Loppem is een feit: “We zijn het eerste vastgoedkantoor van Loppem en zijn daar bijzonder trots op. De liefde voor vastgoed kreeg ik met de paplepel mee van mijn grootvader Wilfried Verhaeghe, de laatste burgemeester van Loppem.”

Het kantoor huist in een prachtig 18de eeuws charmepand. Van daaruit focust het team op de ruime rand rond Brugge: van een herenhuis tot een architectenhuis, van een villa met landerijen tot een charmante hoeve.