€1.695.000

uitgestrekt landhuis op een idyllische locatie

Waterpolder 24, 8340 Damme

Beschrijving

Verscholen tussen de uitgestrekte velden van Damme, langs "de stinker en de blinker" wacht een buitengewone landelijke woning op zijn nieuwe eigenaar. Dit ruime landhuis bevindt zich op een unieke locatie, tussen Maldegem, Knokke en Brugge, waar landelijke sereniteit hand in hand gaat met uitstekende bereikbaarheid.
Gebouwd met vakmanschap en toewijding, straalt deze woning tijdloze elegantie uit, met een aandacht voor detail en nog steeds spreekt tot de verbeelding. Met een EPC label B is dit een thuis die zowel comfort als duurzaamheid omarmt.
Bij het betreden van het landhuis wordt u verwelkomd door een majestueuze blauwstenen vloer die de toon zet voor de rest van het huis. De ruime inkomhal leidt naar een gezellige voutekamer, een eetplaats met kachel, een leefruimte en een open keuken voorzien van een prachtig La CORNUE FORNUIS. Met hoogwaardige materialen zoals massief houten ramen en natuurlijke elementen zoals blauwsteen en massieve eik, authentieke gebinten, ademt elk detail van deze woning warmte en karakter uit.
De benedenverdieping wordt vervolmaakt met een bijkeuken, een wasplaats/technische ruimte, een stijlvol bureel en een handige garage, terwijl vanuit elke kamer een schilderachtig zicht op de weelderige tuin wordt geboden.
Op de bovenverdieping biedt deze woning ruimte in overvloed, met maar liefst 6 royale slaapkamers. De master bedroom pronkt met een mezzanine, terwijl vier slaapkamers elk verbonden zijn met een badkamer. Een dressing en ruime aparte badkamer met een ligbad op pootjes en een douche vervolledigt dit niveau, samen met een handige wasplaats. 
Onder het dak zijn er 2 mooie bruikbare ruimtes, elk met eigen trap, die je naar wens kan invullen.
Buiten wacht een verwarmd bijgebouw, een ruimte die volledig naar eigen inzicht kan worden ingevuld, perfect voor het realiseren van dromen en plannen.
Met een enorme oppervlakte aan binnenruimte en een uitgestrekt terrein van +/-1,2 hectare, biedt deze landelijke woning een ongeëvenaarde kans om een leven van comfort en sereniteit te leiden, omringd door natuurlijke pracht en luxe.
G-score C, P-score D

Details

TypeVilla
Grondoppervlakte11974m²
Aantal slaapkamers7
Aantal badkamers3
EPC196kWh/m²
meer details

We helpen je graag!
Uw makelaar:

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeVilla
Grondoppervlakte11974m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers7
Badkamers3
Garages2
AircoJa
Tuin1
Terras1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingLandschappelijk waardevol agrarisch gebied
Recht van voorkoopIn aanvraag
DagvaardingenIn aanvraag
Beschermd erfgoedIn aanvraag
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningIn aanvraag
BouwvergunningIn aanvraag

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC196kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.